Menü

SKU: w187298

Şükran Günü Yastık Kılıfı Sonbahar Kanepe Araba Kabak minder örtüsü Ev Dekor minder örtüsü 45 * 45 Praty Tatil Dekorasyon

Oranlı 5 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺65.51

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

Şükran Günü Yastık Kılıfı Sonbahar Kanepe Araba Kabak minder örtüsü Ev Dekor minder örtüsü 45 * 45 Praty Tatil Dekorasyon

❤Kurumsal düzeyde profesyonel satıcı :

❤Yaptığımız ürün çeşitliliği, ürünlerimizin kalitesiyle ilgili gereksinimlerimiz olması, müşterilerimize karşı sorumlu olmamız ve raflara konulmadan önce ürünlerle ilgili tüm bilgileri bilmemiz, böylece müşterilerimizin ve tanrılarımızın en kaliteli deneyimi yaşamasını sağlamaktır.

❤%100 garantili satış sonrası servis :

❤Satın aldıktan sonra herhangi bir sorunuz veya sorununuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size en kısa sürede tatmin edici bir cevap vereceğiz.Ürünün kötü bir incelemesini yapmadan önce lütfen bizimle iletişime geçin, çünkü paket zaman aşımı, kayıp vb .Gibi bazı sorunlar düzensiz ve kontrol edilemez...ama lütfen bundan sorumlu olacağımızdan emin olun.

❤Müşterinin özelleştirilmiş ihtiyaçlarını karşılayın :

❤Bazı müşterilerin dropshipping veya toptan satışa ihtiyacı olabileceğini anlıyoruz.Bu tür siparişleri tamamen alabiliriz ve sevkiyat %90'ın altında 3 iş günü içinde kontrol edilebilir.Toptan müşteriler için lütfen bizimle iletişime geçin, yeterli Miktarınız olduğu sürece kesinlikle sizi tatmin edecek bir fiyatımız olacaktır.

❤Düzensiz indirimler ve teklifler :

❤Platformun özellikleri nedeniyle, her yıl özel fiyatlar sağlamak için çok zamanımız olacak.Uygun maliyetli ürünler almak istiyorsanız, ilk elden etkinlik bildirimleri almak için lütfen mağazalarımıza ve ürünlerimize dikkat edin

❤Bu eşsiz ürünü beğeneceğinize ve diğer alıcılarla paylaşmak için olumlu bir beş yıldızlı derecelendirme bırakacağınıza inanmak için nedenlerimiz var.

Çünkü festivallerde ve partilerde uzmanlaşmış profesyonel bir eski satıcıyız.

❤Kuşkusuz, iyi bir satın alma deneyimi çalışmamızın ilk adımıdır, bu nedenle lütfen ürünlerimizi satın almaktan çekinmeyin, herhangi bir kalite ve satış sonrası sorun varsa, en hızlı geri bildirimi ve en iyi hizmeti alacaksınız.

❤Şüpheleriniz varsa, satıcı ve platform çıkarlarınızı ortaklaşa koruyacaktır.

❤Ne tür sorunlarınız veya ihtiyaçlarınız olursa olsun, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

❤Sorunlarınızı çözmek için elimizden geleni yapacağız.#^_^#

.


Etiketler: yastık kılıfları, masalar için düğün centerpieces, dekorasyon bez, sonbahar dekoru, kabak süslemeleri, Şükran .

Teknik Detaylar

Model Numarası 321
Neden Şükran
Kaynak Anakara Çin
CN Zhejiang
Elektronik NO
Malzeme Giysi

Yorumlar

  1. Oranlı 5 5 üzerinden

    Anonymous 2022-12-01

    Çok çabuk geldi. Her şey yolunda..

  2. Oranlı 5 5 üzerinden

    Anonymous 2022-12-01

    Çok hızlı. Her şey yolunda.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler