Menü

SKU: w187732

Bisiklet Zinciri Yağlayıcı Aplikatör Aracı Bisiklet Gres Yağlama Kiti Zincir Yağlayıcı Yağlayıcı Temizleyici Yağlama Bisiklet Bakım

Oranlı 0 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺35.42

Normal fiyat: ₺78.84

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

Bisiklet Zinciri Yağlayıcı Aplikatör Aracı Bisiklet Gres Yağlama Kiti Zincir Yağlayıcı Yağlayıcı Temizleyici Yağlama Bisiklet Bakım

Özellik: 1.Küçük ipucu: Bisiklet zincirine dünyanın en basit bakım yöntemi.Zincir yağlayıcıyı bisiklet zincirine doğrultun ve bisiklet pedalını 2-3 tur çevirin, böylece yağlayıcı otomatik ve eşit bir şekilde zincire iletilir ve tüm işlem yalnızca birkaç saniye sürer.

2.Ellerinizi Temiz Tutun: Bu bisiklet zinciri yağlayıcı benzersiz tasarımı, yağlayıcılarla doğrudan temastan kaçınmanızı sağlar, bundan sonra bisiklet zincirinizi kolayca temizleyebilirsiniz!

3. Yağ Sıçraması Yok: Zincir yağlayıcı aplikatörü ile, yağlayıcıyı ceplerinizde taşıdığınızda etrafta yağ sıçraması, yağ sızıntısı olmayacaktır.Hareket et, salla, olacak.

4. Yağ Tasarrufu: Zincir yağlayıcı aplikatörü ile %90'a kadar tasarruf edebilirsiniz oil.As sadece bisiklet zincirinizin gerçekten ihtiyaç duyduğu yağlayıcı miktarını serbest bırakır.Özel disk tasarımı, iç yağlayıcı tekerleğin bisiklet zinciri üzerindeki hafif baskılar altında dönmesini sağlar ve yağı bisikletinize güvenilir ve eşit bir şekilde iletir. chain.It mikro gözenekli ve sıvı ileten gövdesinde her türlü düşük ila orta viskoziteli zincir yağını depolar.

5.Tutması Kolay: Bu yağlayıcı, güvenli bir şekilde parmak kalıplarına sahiptir. grip.It ihtiyacınız olduğunda kullanılabilir.

Özellikler:

Adı: Zincir Temizleme Aracı

Malzeme: PVC

Uygulama: bisiklet / motosiklet zinciri

Kapasite: 60 ml (zincir yağı olmadan)

Ambalaj Listesi:

Zincir Yağlayıcı Aplikatör * 1(zincir yağı olmadan)

.


.

Teknik Detaylar

Kaynak Anakara Çin
Tip Çok fonksiyonlu Aletler
Marka Adı LACYİE'NİN

Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler