Menü

SKU: w189142

100 adet / grup 2 renk Mini plastik ambalaj poşetleri 5x10cm hediye çantası Dudak Balsamı Kozmetik çantası kendinden yapışkanlı çanta

Oranlı 0 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺55.99

Normal fiyat: ₺62.27

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

Malzeme:OPP Boyut:5x10+3cm Kullanım: Bisküvi,kek,ekmek,hediye.Paket içeriği:100 adet/grup Not: Resimlerdeki dekorasyon ürünleri dahil değil, sadece çantaları satıyoruz.

Nakliye:

Biz 1-7 iş günü içinde Çin Hava Posta yoluyla öğeyi gemi, hafta sonu ile bir araya geldi, biz ilk nakliye düzenlemek ve iş zamanında hemen göndereceğiz.

Teslim süresi:

ABD 10-20 iş günü

AB ülkeleri ve Asya ülkeleri15-25 iş günü

Rus arazi ve yakın ülkeler 25-55 iş günü

Güney Amerika ülkeleri 25-45 iş günü.

Diğer ülkeler: 25-35 iş günü.

Lütfen özellikle tatil, uçuş gecikmesi veya hava koşulları sırasında transit süresini kontrol edemediğimizi anlayın.

Hızlı ve güvenilir bir nakliye şirketi seçmek için yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen doğrudan bizimle iletişime geçin ve size en iyi önerimizi vereceğiz.

Dönüşler:

Bu öğe için ücretsiz 7 gün garanti veriyoruz ve bir değişim veya geri ödeme sunuyoruz, ancak tüm iade nakliye masrafları alıcının sorumluluğundadır.

lütfen aklınızda bulundurun:

1. Kullanımdan sonra veya su hasarının bir sonucu olarak hasar için herhangi bir ürünü kapsamayız,

2. Öğeler bizim yerimize 7 gün içinde orijinal hallerinde iade edilirse tam bir geri ödeme verilecektir.

İade edilen ürün adınızı, adresinizi, öğenizi, gündüz telefonunuzu ve iade veya değişim talebinde bulunuyorsanız içermelidir.İade edilen ürünü aldıktan sonra, müşteriye ürünü iade edeceğiz?s fiyat (nakliye masrafları hariç).

Satış Şartları:

lütfen aklınızda bulundurun:

1. İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

2. Teklif vermeden/satın almadan önce bu ek masrafların ne olacağını belirlemek için lütfen ülkenizin gümrük idaresine danışın.

Geri bildirim:

Görüşleriniz bizim için çok önemli olduğundan, ürün ve hizmetimizden memnunsanız sizi olumlu geribildirim için içtenlikle davet ediyoruz.Biz de size olumlu geribildirim verecektir.Çok teşekkürler!

Satın alma işleminizde herhangi bir sorun varsa, değerlendirmenizi göndermeden önce lütfen bize e-posta gönderin.Biz sizin için sorunu çözmek için çok çalışacağız.

Sizin memnuniyetiniz bizim en büyük gücümüzdür.Size hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız!

Alışveriş keyfini ve mağazamızda güzel bir zaman var! :-)

.


Etiketler: ananas ananas çantası, ponpon ananas çantası, transpsrent kozmetik çanta, kozmetik çantası transfüzyonu, örgü ananas çantası, ananas debriyaj çanta, ambalaj kozmetik çantası, ananas torbaları, sınıflandırma kozmetik çantası, erkek kozmetik çantaları .

Teknik Detaylar

Desen Nokta
Malzeme Plastik
Marka Adı shinysun
Neden doğum günü partisi, Parti, Düğün & Nişan, Düğün

Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler