Menü

SKU: w189160

Veba Doktor Lateks Maske Cadılar Bayramı Kostüm Uzun Burun Gaga Kuş Raven Crow Cosplay PU Deri Steampunk Cadılar Bayramı

Oranlı 0 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺96.17

Normal fiyat: ₺110.65

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

Tanım:

Özellikleri: Durum: Marka yeni ve yüksek kaliteli Boyutu: Ücretsiz boyut Renk: Siyah, Kahverengi, Gri Malzeme: Lateks Amaçlar: Noel, Parti, Yeni Yıl,Cadılar Bayramı,Elbise up,Masqueradeand böylece.

Paket İçerir: 1x Maske

Sevgili siparişiniz için teşekkürler, siparişiniz 100$ ' ın üzerindeyse benimle iletişime geçebilirsiniz,size biraz indirim vereceğim veya daha hızlı bir nakliye yolu ile göndereceğim,iyi günler.sizin için elimizden geleni yapacağız teşekkürler. 1.Gönderi Ödeme temizlendikten sonra öğe yakında sevk edilecektir.Genellikle öğe, ülkenizin mesafesine ve ulaşımına bağlı olarak gönderildikten sonra 15-45 iş günü içinde ulaşacaktır.ıtm'nin yakında size ulaşmasını istiyoruz.Bizimkine başvurabilirsiniz Tahmini Teslim Süresi web sitesinde. 2.Geri ödeme Siparişiniz için teşekkürler, paketiniz uzun süre gelmediyse, lütfen endişelenmeyin, yakında bizimle iletişime geçebilirsiniz ve bir anlaşmazlık açmak yerine parseli aramanıza yardımcı olacağım, çünkü gerçekten bize zarar veriyor, eğer gerçekten kaybolursa, paranızı merak etmeyin. size geri ödeme yapın, böylece hiçbir şey kaybedemezsiniz.Müşteriyi memnun etmek ve mükemmel, keyifli bir alışveriş yapmak için her müşteriye dikkatli ve düşünceli davranıyoruz. 4.Çin'de eski bir deyiş var: "buluşma kaderdir" .bizim dükkan seçtiğiniz için teşekkürler biz sizin için elimizden geleni yapacağız, bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize 5 yıldız geribildirim bırakın lütfen.Herhangi bir olumsuz ya da nötr geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz.Biz herhangi bir sorunları çözmek için sizinle birlikte çalışacaktır.Ve bundan sonra, daha fazla değişim veya geri ödeme hizmeti sunabiliriz.Anlayışınız için teşekkür ederiz. * Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

.


Etiketler: maske cadılar bayramı kostümü, Veba Doktor Maskesi, Steampunk, eşek, cadılar bayramı maskesi, dekor .

Teknik Detaylar

Yaş Grubu Yetişkinler
Kapak Alanı Tam Yüz
Kaynak Anakara Çin
Maske Malzemesi Lateks
Tip Hayvan
Marka Adı faroot'un
Neden Cadılar bayramı
Model Numarası Parti Maskeleri

Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler