Menü

SKU: w217235

Ourwarm 1 adet Pamuk Kanvas Cadılar Bayramı Çanta hile veya ikram çantaları Kabak Örümcek Web Dekorasyon Cadılar Bayramı Çuval Dekorasyon

Oranlı 0 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺83.99

Normal fiyat: ₺115.03

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

Paket listesi: 1 adet çanta Tipi: kabak hayalet, örümcek ağı örümcek Boyutu: 14X17in/36X44cm Malzeme: pamuk kanvas Uygulama: Cadılar Bayramı çuvalları mükemmel hile veya tedavi gecesi için kullanılabilir!Bu çuvallar, tüm ikramlarınızı tek bir yerde tutmanın sevimli ve kullanışlı bir yolu için bir kostüme mükemmel bir ektir.Gövde veya tedavi için harika!Özellik: 1.Çuvallar, bu nefis ikramları içeride tutmak için ipli bir üst kısmı olan mükemmel kalitede bir kanvastan yapılmıştır. 2. Çanta önlemleri yaklaşık 17"x 14", sizin için uygun çocuklar taşımak için şeker ve Hediyeler3. Cadılar Bayramı Kutlaması Dekorasyon Çantası-Dekorasyon olarak duvara asın. 4. Yeniden Kullanılabilir Cadılar Bayramı Çantası-Makinede yıkanabilir ve elde yıkanabilir, kalın ve dayanıklı çanta.

.


Etiketler: ücretsiz cadılar bayramı ikram çantaları, blazer çuval adam, g erkek kılıfı, külotlu çorap palyaço yıl, siyah yarasa çantası, kot adam çiftçi, çanta parti crome, ninja tedavi çantası, gaara balkabağı çantası, ourwarm kürk yastık .

Teknik Detaylar

Malzeme Pamuk Kanvas
Model Numarası 1W-FBDNG-1
Desen Hayvan, Karikatür hayvan
Adet sayısı 1 adet
Marka Adı bizim sıcak
Neden Cadılar bayramı

Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler