Menü

SKU: w321444

YARATICILIK REÇİNE KÜÇÜK UÇAN DOMUZ SİMÜLASYON HAYVAN KARİKATÜR ÇOCUK ODASI MODERN EV DEKORASYONU AKSESUARLARI FİGÜRLER

Oranlı 0 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺740.06

Normal fiyat: ₺1 000.01

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

benim dükkana hoşgeldiniz

hakkımızda

Kim olduğumuz ve neyi temsil ettiğimiz hakkında daha fazla bilgi edinin.Birçok memnun ve sadık müşterisi olan saygın bir şirketten satın alma konusunda kendinizi güvende hissedin.

lahana şanslı heykeli, iyi durumda ve kaliteli el sanatları ile geleneksel tarzda yetenekli ustalar tarafından yaratıldı .Bu harika bir değerli koleksiyon parçası, değerli bir kişisel değişiklik veya çok iyi bir hediye.el işi inanılmaz detaylarla çok iyi.Almak için bu şansı kaçırmayın .Size iyi şanslar diliyorum!

Onur Müşteriler: mağazamıza hoşgeldiniz ve alışveriş keyfini "Gülümseme".Yurtdışında düzenli olarak farklı türde koleksiyon ve Antikalar satmak için ilginç bir fırsat bulduk.Burada yeni olmama rağmen Dürüstlüğü anlıyoruz ve İçtenlikle her yer için daha önemli.Yıllar öncesinden beri Pekin ve Tibet'te işe başlayan ailemiz de koleksiyonun tadını çıkarıyor everywhere.In mağazamda, sizi bekleyen birçok harika eşya var, esas olarak bir koleksiyonun dış değeriyle uğraşıyor gümüş, heykeller, eski aile süsleri gibi malzemeler ve aksesuarlar el sanatları.Onları tek tek sunmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım ve yarışmaya ve güven düzenine katılmaya hoş geldiniz !

pencere.adminAccountId = 238169776; İlke:

Her şeyi her zaman bir memnuniyet garantisi ile veriyoruz: Herhangi bir kalite sorunu bulursanız veya herhangi bir şeyden tamamen memnun değilseniz, öğeleri aldığınızda.Lütfen yakında bize e-posta gönderin.48 saat içinde sizin için çözeceğiz(iade veya değişim öğesi),geri ödeme yaparsanız,açık artırma sona erdikten sonra 14 gün içinde iade etmelisiniz, satın alma fiyatını memnuniyetle iade edeceğim.Teşekkürler!!Başarılar! !

nakliye

biz çin'e dayanıyoruz, öğenizi çin'den ülkenize gönderiyoruz, bu uluslararası nakliye, nakliye hafta sonu tatili, çünkü bu uluslararası yasal tatil, Anlayış her şeydir.

ülkenizin gümrük binası öğenizi zamanında geçirebilirse, öğenizi içeride alabilirsiniz; ülkenizin gümrük binası öğenizi zamanında boşaltmadıysa,öğenizi yaklaşık 16-40 gün içinde alabilirsiniz.

Küresel salgının neden olduğu; Ulaşmak için 30-80 gün

.


Etiketler: reçine dekorasyonu, uçan domuzlar, uçan domuz dekoru, Kız .

Teknik Detaylar

Malzeme reçine
Akıllı Cihaz mı NO
Tema Hayvan
Tarz Modern Tarz
Kaynak Anakara Çin

Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler