Menü

SKU: w332239

YAĞ FİLTRESİ & MÜHÜR ARAZİ 3.0 L V6 DİZEL ROVER KEŞİF 4 2017 - RANGE ROVER SPOR 2010-2013 2014 - VELAR 9X2Q6744AA LR013148

Oranlı 5 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺106.08

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

YENİ OTO MOTOR 3.0 L V6 DİZEL YAĞ FİLTRESİ VE MÜHÜR LAND ROVER DİSCOVERY 4 İÇİN 2010 - / TÜM YENİ DİSCOVERY 2017 - / RANGE ROVER SPORT 2010-2013 / RANGE ROVER SPORT 2014 - / RANGE ROVER VELAR

OE NUMARASI. 9X2Q6744AA LR013148

ürün açıklaması:

1) Seçtiğiniz için OE kalitesi, OEM kalitesi veya Satış sonrası marka parçaları.

2) Orijinal ekipman özelliklerine göre.

3) Orijinal araba ile mükemmel maç.

4) Kolay ve hızlı kurulum.

5) Kararlı performans ve yüksek güvenilirlik.

ÖĞE TÜRÜ:

YAĞ FİLTRESİ

Parça numaraları:

LR013148'NIN sohbeti

9X2Q6744AA

UYUMLULUK: LAND ROVER RANGE ROVER SPORT 2010-2013 İÇİN

LAND ROVER RANGE ROVER SPORT 2014 İÇİN İLERİ

LAND ROVER DİSCOVERY 4 İÇİN 2010 İLERİ

LAND ROVER İÇİN TÜM YENİ DİSCOVERY 2017 İLERİ

LAND ROVER RANGE ROVER VELAR İÇİN L560 2017 İLERİ

3.0 L V6 DİZEL MOTORLAR

Lütfen parça numaralarının ve uyumluluğun sadece referans amaçlı olduğunu unutmayın!Diğer modellere uyabilir, ancak lütfen önce kontrol edin!

PAKET İÇERİĞİ:

1 x YAĞ FİLTRESİ

ÜRÜN fotoğrafları:

Marka:

Marka - 2 yıl:

OE kalitesi :

ESKİZ HARİTASI:

Teknik Veriler

Bu öğe aracınıza uyacak mı?

- Satın almadan önce, lütfen ürün Teknik Verilerine dikkat edin ve Parça Numaralarını kontrol edin .Bu parça numaralarından birinin önceki parçanızın numarasıyla çakıştığından veya Orijinal Ekipman Numaranızın yerine geçtiğinden emin olun.

- Elbette, donanımdan şüphe duymanız durumunda, Parça Numaraları bölümünde listelenen önceki parçanızın numarasını bulamıyorsanız veya aracınızla öğe uyumluluğundan emin olamıyorsanız, lütfen bize VIN numaranızı gönderin (Araç Kimlik Numarası) Araç tescil Belgenizde veya aracınızın sol alt köşesinde bulunan. ön cam.Kontrol etmenize yardımcı olmak için buradayız.

- Uyumluluk sorunlarından, iadelerden kaçınalım ve şimdiye kadar harika bir alışveriş deneyimi yaşayalım!

Ödeme Yöntemi

- www.dekor8.com.tr'te bulunan tüm ödeme yöntemlerini görebilir ve tercih ettiğinizi seçebilirsiniz.

- P aypal'ı da kabul ediyoruz .Herhangi bir şüpheniz varsa daha fazla bilgi almak için lütfen bizimle iletişime geçin.

- Kombine nakliye indirimi sunuyoruz .Birden fazla ürün veya büyük miktarda bazı ürün satın alırsanız, ödeme yapmadan önce lütfen sizin için nakliye maliyetinden nasıl tasarruf edeceğinizi sormaktan çekinmeyin.

Nakliye Yöntemi ve Teslim Süresi

- Biz Ücretsiz Kargo ile mal göndermek için Standart nakliye yöntemi veya basit nakliye yöntemi kullanın .Özel bir gereksiniminiz varsa, satın almadan önce lütfen bizimle iletişime geçin.Paketler gönderildikten sonra kontrol edilecek takip numaraları mevcut olacaktır.

Satıcının Brezilya'ya nakliye yöntemi genellikle "Correios Brezilya" anlamına gelir ve takip numarası kontrol edilebilir.Teslim süresi yaklaşık 25 gün ila 45 gündür.

- Acilen ihtiyacınız varsa mal göndermek için www.dekor8.com.tr Premium Shipping, e-EMS, EMS, DHL, FedEx, UPS gibi ekspres nakliye yöntemini de kullanabiliriz, ancak ülkenizin Gümrük politikasına göre ithalat vergisi ve vergileri ödemeniz gerekebileceğini lütfen unutmayın.Satış fiyatımız herhangi bir Gümrük ücreti ve yerel ücret içermez! - Ithalat vergileri ödemek istemiyorsanız, lütfen bize ulaşın ve ülkeniz için herhangi bir gümrüksüz nakliye yöntemi olup olmadığını kontrol edeceğiz.

not:

- Bosna Hersek, Suudi Arabistan, Bolivya, Dominik Cumhuriyeti, Güney Afrika vb.Gibi bazı uzak ülkelerde., alıcılar genellikle 60 doğal gün içinde mal alabilir, ancak ciddi Özel Soruşturma olursa, teslim süresi 100 doğal güne kadar uzayabilir.

- Çin Post diğer standart post nakliye yönteminden daha yavaştır ve bazen teslim süresi 60 günden uzundur, bu yüzden bu kadar uzun süre beklemek için sabrınız yoksa bunu önermiyoruz.Çin Postasını seçerseniz lütfen "hala teslimatta olan mallar" nedeniyle herhangi bir anlaşmazlık açmayın.

Dönüşler

- Müşteriler, ürün alındıktan sonra 30 gün içinde iade veya değişim için bir ürünü iade edebilir.İade herhangi bir kalite sorunu için ise, iade ücretlerini öderiz.İade herhangi bir kalite sorunu için değilse, alıcı iade ücretlerini ödemelidir.Ayrıca, öğeler orijinal nakliye yönteminde ve sağlam ambalajında iade edilmeli ve kullanılmamalıdır.

- Paket aşağıdaki nedenden dolayı bize iade edilirse, alıcı meydana gelirse iade ücretlerini ödemelidir ve sipariş için ödenen navlunun iadesini alamaz.

1. Parsel hedef ülkeye geldikten sonra, alıcının adresi, telefon numarası, posta kodu net değildir ve alıcı ile iletişime geçilemez;

2. Alıcı zamanında imzalamadı ve almadı;

3. Alıcı imzalamayı reddetti.

Hakkımızda

- En büyük üretici ülke olan 10 yılı aşkın bir süredir Çin'de bulunan ingiliz ve Avrupa otomobil modelleri için profesyonel bir oto yedek parça satıcısıyız.Sahip olduğumuz kaliteli ürünlerle, tüm dünyadaki müşterilere rekabetçi teklif, profesyonel hizmet veriyoruz.

.


Etiketler: raf land rover discovery 4, yağ filtresi temizleme aracı 64, aksesuarlar ranga rover, rover 216 aksesuarları, kapak rence rover, kapılar keşif 4, ys yağ filtresi, afiş land rover, anahtarlık rover discovery spor, jk yağ filtresi .

Teknik Detaylar

Yakıt Tipi 3.0 L V6 DİZEL
İmalatçı Parça Numarası LR013148'NIN sohbeti
OEM NUMARASI. 9X2Q6744AA
Garanti 6 ay
Kaynak CZ (Kökeni)
Koşul yeni
Marka Adı Partsmost
Parça Numarası Land Rover LR013148'NIN sohbeti
Teçhizat Türü Doğrudan Yedek

Yorumlar

  1. Oranlı 5 5 üzerinden

    Anonymous 2022-08-03

    Bu danışmanlık mağazası çok iyi ๆๆ tüccarlar karar verme Emrini hata yapmaz.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler