Menü

SKU: w384769

150x5cm Ağaç Salıncak Asılı Askıları Kiti Tutar 2000lb 2 Ağır Karabina için Mükemmel Salıncaklar Hamak Kolay Hızlı Kurulum

Oranlı 5 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺57.51

Normal fiyat: ₺114.84

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

Sıcak satış

Açık havada Hamak Özel Bandaj 5 * 150cm 2000lb Yük

Kapasite Hamak Sapanlar Halat Karabina

【Ağaç Salıncağı ve Hamak Asma Kayışları 】– Bu çok amaçlı ağaç salıncağı ve hamak asma kiti, iki ağır hizmet tipi kayış, iki paslanmaz çelik karabina ve saklama alanı ile birlikte gelir bag.It tüm salıncak tiplerine uyabilir: ağ, ip, bebek, çocuklar (büyük veya küçük), yürümeye başlayan çocuk, çocuklar ve yetişkin swings.No döner veya eğirme ihtiyacı.Sen ve küçük çocuğunuz bütün gün eğleneceksiniz.

【Endüstriyel Sınıf Kayış Gücü 】 - kamp hamak kayışları, daha güçlü dayanıklılık ve güvenilirlik sağlamak için çift takviyeli dikişle tasarlanmıştır.

【Sağlam Paslanmaz Çelik Karabinalar】 - Her karabina, gelişmiş pas ve korozyon direnci ve uzun ömürlü dış mekan kalitesi kullanımı için nikel kaplama ile kaplanmıştır.

【Hızlı Kurulum, daha iyi denge】 - Ağaç salıncak asılı kitimizdeki kayışlar, ağaca daha iyi sarılmak ve vücut ağırlığınızı desteklemek için daha geniştir ve inanılmaz bir 2200 lbs'ye kadar tutar.

【Uygun Taşıma Çantası içerir】 - Daha iyi taşınabilirlik ve açık hava seyahati için kamp, sırt çantasıyla veya yürüyüş gezileri için harika bir çevre dostu saklama çantası ekledik.

Yöntemi kullanma:

.


Etiketler: anahtar karabina hızla, silikon kayışlar kedi, karabina anahtar bakır, hamak kadın yumuşak, küçük anahtar karabina, karabina özel kuvvetleri, hamak açık amock, hamak kedi dantel, anahtar karabina ordusu, anahtar karabina tasarımı .

Teknik Detaylar

Tip Hamak Kayışları ve Kemerleri
Kaynak Anakara Çin
Renk Siyah
Malzeme Yüksek Mukavemetli Polyester
Tarz Genişlik 5.0 cm * uzunluk 1.5 m, Dış mekan
Genel Kullanım Dış Mekan Mobilyaları
Desen Genişlik 5.0 cm * uzunluk 1.5 m
Yaş Grubu Yetişkinler
Model Numarası 400
Net ağırlık 400G
Miktar 2adet
Maksimum Kapasite 2000LB
Boyut None, 150x5cm

Yorumlar

  1. Oranlı 5 5 üzerinden

    Anonymous 2022-07-23

    Très bien.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler