Menü

SKU: w484308

55 adet / takım Kpop On Yedi Yeni Albüm YÜZ GÜNEŞ Lomo Kartları Photocards Kpoo Erkek Fotoğraf Kartı Hayranları Koleksiyonu Hediye

Oranlı 5 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺58.85

Normal fiyat: ₺117.50

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

Tanım

Condtion:100 % Brand New Ve Yüksek Kalite

Boyutu: yaklaşık 8.6x5. 7 cm

Malzeme: Sunta

Renk: resim gösterildiği gibi

Miktar:55 adet / takım

not:

1.Fotoğrafın gerçek boyutu göstermediğini lütfen unutmayın, lütfen boyut ayrıntıları için açıklamaya bakın.

2.Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm farklılıklara izin verin, teşekkürler.

3.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

4.Işık ve ekran ayar farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.Farklı manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut farkına izin verin

Sevkiyat Hizmeti

Genellikle nakliye için hazırlanmak ve göndermeden önce bazı testler yapmak için birkaç güne ihtiyacımız var, ancak siparişinizi en kısa sürede göndereceğiz

Bıraktığınız adres yanlışsa, adresi değiştirmek için lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin.Aksi takdirde, öğeler gönderildikten sonra değiştirilemez.

Teslim süresi, seçtiğiniz nakliye yöntemine kadar 40-60 iş günü olacaktır.

Tatillerde teslim süresi daha uzun olacaktır (Noel, Yeni Yıl, Bahar Şenliği)

İade Süresi

Arızalı bir ürün almanız durumunda, müşterinin yeni bir ürün için iade veya değişim talebinde bulunmak için alındığı tarihten itibaren 7 güne kadar süresi vardır.

Yanlış bir öğe aldıysanız, öğeler orijinal ve kullanılmamış durumda iade edilmeli ve ayrıca orijinal kutusunda ve ambalajında olmalıdır.

Fikir değişikliği nedeniyle geri ödemelere veya değişimlere izin vermiyoruz.Lütfen teklif vermeden önce kılavuz olarak verilen tüm açıklamaları okuyun.Doğru öğeyi gönderdiğimizden emin olmak için her adım atılmış olsa da, farklı öğeler aldığınızda durum olacaktır. description.In böyle bir durumda, durumu düzeltebilmemiz için derhal bizimle iletişime geçmenizi rica ederiz.Memnuniyetiniz bizim için önemlidir ve işinize değer veriyoruz.

hakkımızda

Her bir müşteriye ve toptan müşteriye değer veriyoruz.Depomuz, Çin'in en büyük küçük emtia pazarı olan Yiwu'da bulunmaktadır.Müşterilerimize, geleneksel perakendecilerin benzer veya aynı ürünler için sunduğu fiyatlara kıyasla inanılmaz tasarruflar sunuyoruz.İngilizce ve Çince olarak ana dili konuşan müşteri hizmetleri sunuyoruz.

Önce ve satın aldıktan sonra her zaman bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin; biz %100 % müşteri memnuniyeti için kararlıyız.Taahhüdümüzü üstün hizmet, %100 tam para iadesi ve müşteri memnuniyeti garantisi ile destekliyoruz.

Güvenle satın alın!

Geri bildirim

Sizin memnuniyetiniz ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir.Olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz.

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

.


Etiketler: karat on yedi, kartlar, Kpop, bts fotoğraf kartları, gwsn .

Teknik Detaylar

Yaş >6 YAŞINDA
Kaynak Anakara Çin

Yorumlar

  1. Oranlı 5 5 üzerinden

    Anonymous 2022-11-07

    Çok nazik satıcı ve iyi bir tavırla. Kartlar harika geldi. Çok teşekkür ederim satıcı. Bu dükkandan daha fazla alacağım..

  2. Oranlı 5 5 üzerinden

    Anonymous 2022-11-07

    Çok nazik satıcı ve iyi bir tavırla. Kartlar harika geldi. Çok teşekkür ederim satıcı. Bu dükkandan daha fazla alacağım..

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler