Menü

SKU: w501318

50 adet A4 Karbon Kağıdı Siyah Okunaklı Grafit Transfer İzleme Boyama Yeniden Kullanılabilir Sanat Yüzeyler kopra kağidi Dropshipping

Oranlı 0 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺59.42

Normal fiyat: ₺91.41

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

Özellikler:

1. Karbon transfer kağıdı: Yedek veya değiştirme için yeterli 50 yaprak aydınger kağıdı ile birlikte gelir, koyu, net ve görünür çizgileri aktarabilir.

2. Silinebilir: Aktarılan desen ve harflerin kağıt ve pürüzsüz ahşap üzerinde temizlenmesi kolaydır, ancak pürüzlü pürüzlü yüzeyin silinmesi biraz zaman alır.

3. Tekrar tekrar kullanım ve güvenilir: Transfer kağıdı, görüntüyü istediğiniz yerlere yazdırmanıza olanak tanır; Kalite, birkaç kez uygulanabilir; Bulaşma ve solma.

4. Zaman kazandıran ve eğlenceli: Karbon aydınger kağıdı, sanat ve el sanatlarını basitleştirebilir, stresi azaltabilir, el sanatları projelerinizi ilginç ve eğlenceli hale getirebilir.

5. Geniş uygulama: Karbon transfer kağıtları, tasarımlarınızı kağıt, ahşap, kanvas, seramik, kil vb.Birçok yüzeye aktarmak için kullanışlıdır.

Tanım:

Karbon transfer kağıtları, görüntüyü kağıt, ahşap, kanvas, seramik, kil vb.Gibi istediğiniz yerlere yazdırmanıza olanak tanır.

Özellikler:

Kalınlık: 1 (mm)

Kağıt: A4

Boyut: 297x210 (mm)

Paket içeriği:

50 adet * transfer kağıtları

Notlar:

1. Manuel ölçüm nedeniyle 0-1 inç hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

2. Monitörler aynı kalibre edilmez, fotoğraflarda görüntülenen öğe rengi gerçek nesneden biraz farklı olabilir.

.


.

Teknik Detaylar

Kaynak Anakara Çin

Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler