Menü

SKU: w502288

9 Yaprak DIY Dekoratif Stencil Şablon Boyama Çiçek Yaprakları Şablon Yıkanabilir Sanat Karalama Defteri Günlüğü Kumaş W3JD

Oranlı 0 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺64.37

Normal fiyat: ₺128.55

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

509 9 Yaprak DIY Dekoratif Stencil Şablon Boyama Çiçek Yaprakları Şablon Yıkanabilir Sanat Karalama Defteri Günlüğü Kumaş W3JD

Özellikler:

9 Adet farklı çizim şablonu: Çiçek, çiçek, yaprak ve diğer bitki şablonlarında tasarlanan çeşitli şablonlar, süslemeyi boyamak için mükemmeldir, evinize veya eşyalarınıza harika bir katkı sağlar.

Dayanıklı yeniden kullanılabilir: Boyama şablonları, birinci sınıf ve çevre dostu PET malzemeden, güvenli ve esnek, hafif ve yıkanabilir, pürüzsüz kenarlardan yapılmıştır.

Çok işlevli: Şablonlar ev dekorasyonu için uygundur.Akrilik boyalar, tebeşir boyama, sünger fırça kılavuz çekme, hava püskürtme, zeminlerde küçük fırça boyama, duvar, fayans, ahşap masa, dolap, yastık, boş tuval, hediye keseleri sanat eseri kullanabilirsiniz.

Erkekler ve kızlar için eğlenceli aktivite: Boyama şablonları çocuklarınızı tutacak entertained.It yaklaşan tatil sezonu, yeni yıl, çocukların doğum günleri ve partileri için küçük çocuklar ve küçük çocuklar için harika bir hediye.

Kendi el sanatlarınızı kendiniz yapın: Boyama şablonları harika boş bez alışveriş çantalarına uygulanır ve kendi parti iyilik çantalarınızı veya hediyenizi kendiniz yapın bags.It DIY projelerinize daha ilginç süslemeler getirecek.

Özellikler:

Malzeme: PET

Küçük Boyutu: Yaklaşık. 150x150mm / 5.91x5.91 inç (6 Adet)

Büyük Boy: Yaklaşık. 210x297mm / 8.3x11.7 inç(3 Adet)

Paket içeriği:

1 Takım (9 Parça) Boyama Şablonlar

Not:

1.Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-2 cm hatalara izin verin, sipariş vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.

2.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.

.


Etiketler: Kuş Şablonu, Kart Şablonu, şablon seti, duvarlar için kendin yap, bitki şablonu .

Teknik Detaylar

Kaynak Anakara Çin

Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler