Menü

SKU: w77507

ZN Yeni Hollow Kafatası Tasarım Masculino Erkekler İçin Saatler kuvars saatler Moda Rahat Spor Sokak Deri Band Kol Saati

Oranlı 0 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺76.75

Normal fiyat: ₺109.50

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

Özellikler (Yaklaşık): Hareketi Kuvars hareketi İzle Kutu Malzemesi: Paslanmaz Çelik Watch Band Malzeme: PU Deri Vaka Çapı: 37mm Vaka Kalınlığı: 9mm Bant Genişliği: 20mm İzle Deri: 24 cm Alışveriş Rehberi: * Kupon almak kaydetmek için en az ABD $1 kapalı her ABD $8 geçirdi; * Daha fazla indirim almak için 10 veya daha fazla satın alın; * Ekstra indirim almak için mağazayı takip edin.

Büyük siparişleriniz varsa lütfen toptan fiyat için bana gelin.Hayatta kalmak için kaliteli takılarla en iyi fiyat sizin için olacak ​

1. Ödemenizi doğruladıktan sonra öğe 1-7 iş günü içinde sevk edilecektir.

2. teslim süresi bağlıdır destination.In nadir durumda, sıkı özel teslimat süresini biraz daha uzun hale getirecektir.Lütfen sabırlı olun.

3.Biz herhangi bir yerel görev veya vergi sorumlu değildir.Sipariş işlerken lütfen adresinizi dikkatlice kontrol edin.Normalde, Hava Posta ile varış için 18-35 iş günü sürer ve Ekspres ile 8-12 iş günü sürer.

4. Bazen kötü hava koşulları nedeniyle daha uzun olur, gümrük işlemlerinde zaman kaybı olur.Bu nedenle, öğenizi zamanında almadığınızda lütfen sabırla bekleyin.

Herhangi bir nedenle aldıktan sonra 7 gün içinde ürünü iade ederseniz size geri ödeme yapacağız.Ancak, alıcı iade edilen ürünlerin orijinal koşullarında olduğundan emin olmalı ve öğeyi iade etmek için nakliye ücretlerinden alıcı sorumlu olmalıdır.

Bizim mal memnun iseniz, mal aldıktan sonra, beş yıldızlı övgü,

Bizim öğeler veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ilk temas kurmaktan çekinmeyin lütfen.Biz herhangi bir sorunları çözmek için elimizden geleni yapacağız.

.


Etiketler: erkek izle skweı, ölüm kafatası izle, melek kafatası izle, mvado erkek saati, bant erkek saati, saat tempera caddesi, kadın duvar saati, kafatası saatler kapak, sanda erkekler izle, bınkada erkekler izle .

Teknik Detaylar

Tarz Moda ve Rahat
Kutu Malzemesi Paslanmaz Çelik
Bant Genişliği 20mm
Marka Adı GERRYDA'NIN
Bant Malzeme Türü Deri
Kadran Çapı 37mm
Sertifika Hiçbiri
Kasa Şekli Yuvarlak
Su Direnci Derinliği Hiçbir Su Geçirmez
Öğe Türü Kuvars Kol Saatleri
Kaynak Anakara Çin
Bant Uzunluğu 24cm
Kasa Kalınlığı 9mm
Arama Penceresi Malzeme Türü Kaplamalı Cam
Hareket Kuvars
Toka Tipi Toka
Kuvars Kol Saatleri Kuvars Kol Saatleri

Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler