Menü

SKU: w196044

CYLION 6 adet / grup Çok Fonksiyonlu Dağ Bisikleti Temizleme Aracı Seti Bisiklet Lastik Fırça Bisiklet Zinciri fren diski Jant Temizleyici

Oranlı 5 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺220.34

Normal fiyat: ₺328.89

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

Bu araç seti, bisikletlere kapsamlı temizlik sağlayan 6 parçadan oluşmaktadır.Düzensiz şekil ve derzlerle sınırlandırılan normal servis aletleri, rahat ve kolay bir temizlik sağlayamaz.Bu araç seti, bisikletinize servis yapmak için farklı temizlik ihtiyaçlarını karşılamak üzere altı parçayı bir araya getirmek için çok yönlü bir düşünceye sahiptir.

Öğeler, kullanımı kolay ve dayanıklı, %100 yeni malzeme ile özenle tasarlanmış ve üretilmiştir.Sarı renk, siyahı yapmak için geri dönüştürülmüş malzeme kullanmak daha kolay olduğu için Cylıon ürünlerini ortak siyah renkten ayırmaktır.

.


Etiketler: ucı kiti bisiklet, bisiklet zinciri onarım aracı, lastik lastik makinası, erkekler elektrikli temizleme fırçası, elektrikli süpürge krhuner, kutu bisiklet araçları, spdı bisiklet jantı, bisiklet bisiklet, ev yapımı bisiklet zinciri temizleyici, yol bisiklet araç seti .

Teknik Detaylar

Net ağırlık Yaklaşık 235 gram
Kaynak Anakara Çin, Çin'de yapılan (Anakara)
Paketleme Perakende Poli Çanta
Marka Adı Deemount'un
Stok Yeri Şanghay, Çin
Tip temizleme aracı seti, bisiklet temizliği
Malzeme Esas olarak ABS, PP, naylon, Polyester
koymak 6 ADET dahil

Yorumlar

  1. Oranlı 5 5 üzerinden

    Anonymous 2022-08-07

    Bu mağazadaki her şey gibi, bu set de kaliteli. Parsel şaşırtıcı derecede hızlı geldi, çünkü Rusya'dan. Önceden, her şey Çin'den gönderildi ve siparişler her zaman uzun sürdü..

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler