Menü

SKU: w54177

Bluetooth Verici Aux Alıcısı USB Bluetooth 5.0 Adaptörü Çift Çıkışlı Bilgisayar Ses Kablosuz Adaptör Araba Dizüstü TV kutusu

Oranlı 4.50 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺81.89

Normal fiyat: ₺163.59

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

Bluetooth Verici Aux Alıcısı USB Bluetooth 5.0 Adaptörü Çift Çıkışlı Bilgisayar Ses Kablosuz Adaptör Araba Dizüstü TV kutusu

Bu taşınabilir, hafif kablosuz kablosuz av alıcısı-vericisi ve alıcısı, çeşitli durumlar için uygun ideal bir kablosuz ses çözümüdür ve purposes.It bilgisayarlar, cep telefonları, TV'ler, ev hoparlörleri ve araç hoparlörleri ile kullanılabilir.En son Bluetooth 5.0 teknolojisini, hızlı iletim hızını, yüksek kaliteli stereo müziği kullanın ve Bluetooth teknolojisinin hayata geçirdiği rahatlığın tadını çıkarın.

Ürün özellikleri Bluetooth sürümü: BLUETOOTH 5.0

Çalışma aralığı: 10 metreye / 33 feet'e kadar (engelleyici nesne yok)

Eşleştirme adı: KN330 (alıcı modunda)

T X modu: Verici modu, kırmızı LED ışık yanıyor

R X modu: alıcı modu, mavi LED ışık yanıyor

Ürün boyutu: 45mm * 20mm * 11mm

Paket içeriği: 1 *Bluetooth 5.0 kablosuz av alıcısı-vericisi/alıcı adaptörü 1 * 3.5 mm erkek-erkek ses kablosu 1 * manuel

Mod değiştirme: Modu değiştirmek için TX/RX anahtarını kullanın.TX iletim modudur (kırmızı LED).RX alıcı modudur (mavi LED)

1. Hiçbir dahili pil, DC 5 V usb arayüzü tarafından desteklenmektedir

2. Açmak için usb'yi takın, iletim modunda kırmızı ışık yanar, eşleştirme sırasında kırmızı ışık yanıp söner ve eşleştirme başarılı olduktan sonra kırmızı ışık yanar.

3. Açmak için usb'yi takın, alıcı modu mavi ışıktır, eşleştirme sırasında mavi ışık yanıp söner ve eşleştirme başarılı olduktan sonra mavi ışık açık kalır.

Bilgisayar için: Bir bilgisayarda kullanırken computer.No ses kablosu, sürücü yok, tak ve çalıştır (yalnızca ses veri iletemez).

Nasıl kullanılır: İletim moduna (TX) geçin, kırmızı ışık yanıp söner, Bluetooth hoparlör veya Bluetooth kulaklık aynı anda açılır ve otomatik olarak eşleştirilir.Eşleştirme başarılı olduktan sonra kırmızı ışık yanacaktır.

Diğer ekipmanlar için: TV gibi ses çıkışı olan diğer bilgisayar dışı ekipmanlarda kullanıldığında.

nasıl kullanılır:

1. Ses kablosunun bir ucunu TV'nin ses çıkış bağlantı noktasına, diğer ucunu da kn330'un ses arabirimine takın.

2. KN330'U USB'ye (DC 5V) takın ve TX modunda olduğunu onaylayın (kırmızı ışık yanıp söner).KN330 otomatik olarak Bluetooth kulaklık veya Bluetooth hoparlör eşleştirmesini arayacaktır.

Sıradan hoparlörler / araç hoparlörleri vb. Için kullanılır. KN330, ev hoparlörlerine, kablolu kulaklıklara, araç hoparlörlerine ve cep telefonlarına bağlanmak için Bluetooth işlevi olmayan diğer cihazlara yardımcı olabilir.

nasıl kullanılır:

1. Ses kablosunun bir ucunu hoparlörün ses giriş ucuna, diğer ucunu ses arabirimine takın.

2. USB'yi (5V DC) takın ve RX modunda olduğunu onaylayın (mavi ışık yanıp söner).Eşleştirme adını bulun: KN330 telefonun Bluetooth ayarlarında eşleştirmek için tıklayın.

.


Etiketler: 31 bluetooth alıcısı, ebay bluetooth aux, anycast'i takın, kablolu bluetooth fm verici, brezilya bluetooth adaptörü, kordon bluetooth usb, bluetooth ses sistemi kablolu, bluetooth adaptörü notebbok, audii bluetooth alıcısı, 3s bluetooth fm verici .

Teknik Detaylar

Sertifika CE
Paket Evet
Arayüz USB
Wifi Standardı Hiçbiri
Marka Adı ZUİDİD
Ses Parçası Çift kişilik
Kablosuz Tip bluetooth
Yüksek Çözünürlüklü Destek Hiçbiri
Kaynak Anakara Çin
İçerik Ses

Yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler