Menü

SKU: w180211

1M Çift Taraflı Eriyebilir Arabirim Kumaş Buckram yapışkan bant Demir DIY Bez 12g

Oranlı 3 5 üzerinden

Stoklarımızda

Özel Fiyat ₺50.28

Renk
Tanım

Ürün Açıklaması

gövde{arka plan tekrarı: tekrar yok; arka plan konumu: merkez merkez; arka plan rengi:#DDD9C3;}

Detay Resimleri

Ödeme

1.www.dekor8.com.tr Visa,Boleto,MasterCard,Maestro Banka Kartı,Western Union,Webmoney,QIWI ve bankalar aracılığıyla banka Havalesini destekler.

2.Ödeme ile ilgili hala herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Nakliye

-Mağazamız siparişi işleyecek ve 1-2 iş günü içinde lojistik bilgi takip numarasını gönderecektir.experss teslimatını istiyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin.(Avantajı: kısa işleme ve ücretsiz kargo) Not: - Lütfen sipariş vermeden önce adresinizin doğru veya eksiksiz olduğundan emin olun; - Teslim süresi ve lojistik kanalları için özel gereksinimleriniz varsa, lütfen bize ulaşın, teşekkür ederim;

Garanti ve Garanti:

Öğenizi aldığınızda memnun değilseniz, değiştirme veya para iadesi için lütfen 14 gün içinde iade edin.İade etmeden önce lütfen benimle iletişime geçin.

Öğe 3 ay sonra kusurlu ise, hala bize geri gönderebilirsiniz.Arızalı ürünü aldıktan sonra size yeni bir tane göndereceğiz.Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

Diğer Politikalar:

Herhangi bir sorunuz varsa veya öğenin herhangi bir sorunu varsa, lütfen en kısa sürede bize e-posta gönderin, sorunu en kısa sürede çözmek için elimizden geleni yapacağız.İyi iletişimin iyi sonuçlara ulaşacağına inanıyoruz, Müşterinin memnuniyeti bizim için çok önemli!

Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Aldıktan sonra öğeden memnun değilseniz lütfen bizimle iletişime geçin.

Tüm e-postalar 2 iş günü içinde cevaplandırılacaktır.Bizim cevap almazsanız, lütfen e-posta yeniden gönderildi ve biz en kısa sürede size cevap verecektir.

Sadece ciddi Alıcı!Lütfen yalnızca tüm şartları kabul ediyorsanız teklif verin.

.


Etiketler: 2 taraflı eriyebilir arayüz, torna tezgahları dıy, rong masa örtüsü, eriyebilir katlar, coque metal demir, kapüşonlu sweatshirt polar bebek, güçlü epoksi macun, rc beyaz köpük, eriyebilir jarse arayüzü, sigorta gümüş 1a .

Teknik Detaylar

Kaynak Anakara Çin

Yorumlar

  1. Oranlı 3 5 üzerinden

    Anonymous 2022-12-17

    Acı çektiğim şey bu.

İnceleme ekleme

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar işaretlendi * *

1 2 3 4 5

Benzer Ürünler